Robin Brinkman

Unieke drumles, centraal gelegen!

ROBIN BRINKMAN

DRUMDOCENT

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Robin Brinkman. Met veel plezier ben ik toegevoegd aan het docententeam van YouDrum. In 2006 ben ik in Zwolle gaan studeren en heb na vier jaar mijn Bachelor diploma voor Docent Muziek gehaald. In 2010 ben ik verder gegaan met hoofdvak Drums Jazz&Pop en heb hiervoor in 2014 mijn Bachelor diploma gehaald. Na het geven van drumles tijdens mijn studie, ben ik vanaf 2014 twee jaar lang muziekdocent geweest op het Liemers college in Didam en vond het tijd voor weer iets anders.


Naast het lesgeven treed ik veel op met verschillende formaties in binnen- en buitenland en ben ik actief als boeker voor verschillende bandjes. Naast het optreden werk ik als zelfstandig ondernemer voor verschillende workshopbedrijven, waaronder Kunsteducatie NL. Binnen het ArtEZ Conservatorium ben ik werkzaam als docent en stagebegeleider binnen de opleiding Docent Muziek en geef de vakken Bandcoaching LM, Popworkshop en Werkplaats Popmuziek.


LESVISIE

Mijn lessen zijn voornamelijk gericht op het samen spelen en het aanleren van (basis)technieken die je kunt toepassen in bandjes, want wat is nou leuker dan samen met anderen muziek maken! We gaan veel bezig met het uitzoeken van liedjes die we samen uitkiezen en plezier staat voorop!


ACTS WAARMEE ROBIN WERKT(E)

That’s what she said. Lisa Lois, De Grote Karaoke Show, Blaas of Glory, The Buzz!, The Red Hot Chili Poppers (RHCP Tribute), Emma Lou, John’s Cross, The Mobsters, Pluto34, Band of Glory, Mash.


STUDIE

Robin is twee maal afgestudeerd aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle.

Docent Muziek in 2009 & Hoofdvak drums LM in 2014.

robin2
robin3
robin4
robin5
robin6
robin7
robin8
robin9

Copyright © All Rights Reserved 2020 YouDrum